Despre noi

Aldra Cara Com face parte din grupul Remcar, existent pe piata din anul. 2004. Venim in intampinarea clientilor cu solutii de marcare cu micropercutie, platouri magnetice si echipamente de manipulare, care sa ii ajute in desfasurarea activitatilor industriale de zi cu zi. Si nu ne oprim aici!

Am acceptat si vom accepta in continuare provocari noi in domeniul solutiilor industriale de marcare cu micropercutie, platouri magnetice si echipamente de manipulare.

Produsele noastre industriale de marcare cu micropercutie, platouri magnetice si echipamente de manipulare, respecta standardul ISO 9001 si toate celelalte cerinte de calitate specifice acestor tipuri de solutii industriale. Intotdeauna, am pus pe primul loc siguranta clientilor nostri.

Marcare punct cu punct

Ca o variantă alternativă a marcajului punct cu punct, marcarea caracterelor se realizeaza cu un varf de marcare de carbură care funcționează pneumatic sau electric. Punctele simple sunt obținute prin mișcarea definită în sus și în jos a varfului de marcare. Prin definirea exactă a punctelor, fonturile matrice sunt produse în dimensiunea uniformă de 5 x 7 sau 9 x 13. Alte fonturi sunt disponibile suplimentar.

Data Matrix Code

Codul Data Matrix face posibilă afișarea multor informații în zone de marcare restrânse, pe suprafete dificile și în linii de producție rapide. Un cod 2D este considerat transmitere de date „securizată” și poate fi reconstruit prin corectarea erorilor chiar dacă până la 25% din cod a fost distrus.
Beneficiile codului Data Matrix:
• Capacitate de memorie de la 1 la 2300 de caractere
• Citibil cu contrast scăzut
• Reducerea și creșterea conținutului de date fără modificarea dimensiunii fizice a codului
• Nu sunt necesare tabele de conversie, informațiile sunt incluse direct
• Codul Data Matrix este criptabil conform D.E.S (Data Encryption Standard) și R.S.A. reguli

Marcare Logo

Un logo atrăgător rămâne în memorie și leagă așteptările și experiențele cu compania.De asemenea, în industria de prelucrare a metalelor, produsele sunt adesea prevăzute cu logo -uri ale companiei. Markator oferă posibilitatea de a crea și marca logo -uri individuale ale clienților. Cu ajutorul unui software de logo special dezvoltat, logo -urile clienților pot fi create foarte precis. Markator oferă soluția perfectă cu sistemele sale de marcare. În funcție de cerințele clientului, logo -urile pot fi marcate cu toate sistemele de marcare.