PANOURI SOLARE


Panouri
fotovoltaice


Aldra va pune la dispozitie o gama bogata de panouri fotovoltaice cu durata de viata mare si cu un randament bun chiar si atunci cand vremea nu este favorabila.

Calitate si performanta

Suntem o firmă din Brașov care activează în domeniul Energiei Regenerabile.
Avem o echipă dedicată sectorului de instalații de panouri solare fotovoltaice.
Instalăm panouri solare fotovoltaice în beneficiul clienților, oferind și mentenanța acestora. Avem o gamă largă de produse de înaltă calitate, care se folosesc la scară largă în Europa de Vest.
Puterile panourilor fotovoltaice variază între 450W-550W iar eficiența acestora este între 20,7-22% în funcție de model, aceasta fiind eficiența maximă regăsită pe piață la momentul actual. Lucrăm cu celule monocristaline deoarece acestea au eficiență mai mare în cazul umbririi panoului fotovoltaic.

Avantajele folosirii Panourilor Solare fotovoltaice

  • Se pot instala atât pe acoperișul clădirii, cât și pe teren, în funcție de posibilități și de nivelul optim de radiație.
  • Marele avantaj al panourilor fotovoltaice este reprezentat de faptul că este cu adevărat o sursă de energie regenerabilă, care va fi accesibilă atât timp cât soarele este pe cer.
  • Reducerea costurilor de curent electric.
  • Cu sistemele fotovoltaice se poate produce curent care se conectează la rețea, sau care se stochează în acumulatoare, construind astfel sisteme autonome, care pot produce curent electric.
  • Tehnologia în această industrie este într-o continuă dezvoltare și îmbunătățirile se vor intensifica în viitor. Inovațiile tehnologiei pot crește eficiența panourilor fotovoltaice, astfel fiind posibilă dublarea sau triplarea productivității lor.

Mentenanță facilă


În general, sistemele de panouri solare fotovoltaice nu implică multă mentenanță. Necesită curățirea acestora și verificarea conexiunilor electrice. Majoritatea producătorilor de panouri fotovoltaice asigură o garanție de 25 ani de producție a curentului electric în parametri optimi. Invertorul trebuie schimbat după aproximativ 10 ani, deoarece funcționează permanent pentru a converti curentul continuu în curent alternativ.

Relatii cu clientii